Des del Cine Club Utiye fem una crida per tal d’obtenir ajuda per a publicar el llibre del 50é aniversari. Es tracta d’una edició de gran format (32×27 cm en tapa dura) amb articles de persones destacades del món del cinema i especialistes en la matèria. També tenen cabuda els retrats dels personatges del setè art, que han passat per Ontinyent i han sigut immortalitzats per l’objectiu de Xavier Mollà.

Un llibre de 306 pàgines, on també hi ha un recull dels cartells de totes les edicions de les Mostres de Cinema i de la Setmana Negra, les portades de les revistes de l’Utiye, així com fotografies històriques i actuals d’aquesta trajectòria cinquantenària.

Hi ha diverses maneres de participar en el micromecenatge d’aquesta publicació i totes les persones que hi participen rebran una invitació per a dues persones per assistir a una sessió de l’Utiye, al Centre Comercial El Teler.

Opció A, aportació de 25 euros i obtindrà el llibre signat.

Opció B, participa en 30 euros i a més del llibre dedicat, apareix el nom de la persona en la relació de col·laboradors d’aquesta publicació.

Opció C, aportació de 50 euros a canvi del llibre dedicat, figurar en la relació de patrocinadors i un carnet de soci per a l’any 2020.

Cal tindre en compte que el preu de venda del llibre serà de 30 euros, per tant avançar els diners és una manera d’aconseguir un descompte o avantatges, ja que el carnet de soci té un preu de 30 euros.

Per a participar en aquest patrocini, cal fer un ingrés o transferència al compte del Cine Club Utiye en Caixa Ontinyent: IBAN ES54.2045.6101.9721.8006.8912, indicant en el concepte: “Llibre 50é Aniversari”, el nom complet i el número de telèfon.

El termini màxim de temps per a fer-ho és el 15 d’octubre, ja que en novembre tindrà lloc la presentació d’aquesta publicació.

Forma de confirmació

Wastsapp: 653076256   –   E-mail: jovaliente@gmail.com

 

FITXA TÈCNICA:

Data d’edició: novembre 2019  –  Idioma: valencià

Número d’exemplars: 750   –  Pàgines: 306

Format: 32×27 cm  –  Encuadernació: Cosit amb fil vegetal i tapa dura

Impressió: Estocàstica d’alta definició a 5 tintes sobre paper de 150 grms.

Punt de venda: La Llibreria, c/ del músic Martínez Valls, 18 – Ontinyent

 

 

Related Articles