La directora d’art Natalia Bas presentarà QUAN NO ACABA LA NIT.

Divendres 1 de desembre de 2023 en la sessió de les 20.00 hores en la sala Utiye del Centre Comercial el Teler, Natalia Bas presentarà el film QUAN NO ACABA LA NIT en la qual ha participat com a Directora d’Art. També participarà l’actriu Alex Monterde.

Natalia Bas (Ontinyent)
Va estudiar Comunicació Audiovisual a l’EPSG, continuant la seua formació a València amb l’especialització en direcció d’art, tant audiovisual com teatral. Des de l’any 2015 es troba immersa al món audiovisual, i el departament d’art li ha atorgat poder conéixer diferents àmbits dins d’aquest, tant sèries com pel·lícules, sense deixar a banda la televisió. A la capital del Túria és on ha trobat el lloc per desenvolupar-se i créixer com a professional del cinema.
El seu bagatge permet trobar projectes internacionals, com la sèrie COSMOS: POSSIBLE WORLDS, d’Ann Druyan i Steven Soter; i una de les últimes sèries d’Amazon Prime. CITADEL, de Joe Russo, d’entre altres. També compta amb la participació internacional de les campanyes de l’empresa automobilística Nissan, desenvolupant la creació dels decorats a les seues publicitats. A més a més, ha participat en les campanyes de Renault, Mazda, Opel i Honda; així com a la creativitat visual de les empreses Deutsche Telekom i Gilly Hicks.
Els últims mesos ha estat directora d’art a una pel·lícula documental que s’estrenarà en 2024, filmada íntegrament en el Canadà i s’ha acomiadat del programa Tresors amb Història, que acaba la seua 3a temporada en À punt, sent l’escenògrafa del programa els últims 3 anys.
Ha rebut diversos reconeixements en els últims mesos, com ser nominada als premis PÁVEZ i als premis FUGAZ, haver recollit el premi a millor direcció d’art als premis RiuRau Film Festival i ser candidata als premis Berlanga amb 3 projectes diferents dins de la categoria de millor direcció artística. L’any 2024 estrenarà diversos projectes, entre ells, la pel·lícula UNCANCELLED, del director australià Luke Eve i on va estar al càrrec de la direcció d’art del llargmetratge.
Candidata a Millor Direcció d’Art als premis GOYA 2024 al llargmetratge QUAN NO ACABA LA NIT, del director Óscar Montón.

 

 

Related Articles