Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: divendres 26 d’abril a 2 de maig de 2024 (alerta las horaris)

Horaris:
Divendres, dissabte, dimarts i dijous a les 18.00, 20.15 i 22.30
Diumenge, dilluns i dimecres a les 18.00 i 20.15

Ressenya:

Joc d’espills entre dues dones en la realitat i la ficció

El romanç entre una professora de 34 anys i un estudiant de 12 anys va escandalitzar les llars estatunidenques, en els anys 90. En aquest melodrama, una actriu contacta amb la professora, anys després, per a conéixer-la en primera persona, ja que l’encarnarà en una pel·lícula. Les interpretacions de Julianne Moore i Natalie Portman contribueixen al fet que la història cobre força. La segona és la impulsora de la pel·lícula i també productora d’aquesta.
Com assenyala el director Todd Haynes, li va atraure del projecte la “incomoditat” que desperta en l’espectador, que “pot creure haver entés als personatges i, no obstant això, el guió va canviant a poc a poc el plaer de saber el que un pensa per a qüestionar-se les seues pròpies opinions”.
Malgrat l’aspecte de melodrama, Todd Haynes defensa que Secrets d’un escàndol té “un aspecte més auster” i les seues “escenes mirant a càmera” estan més pròximes al cinema europeu, amb referents com Bergman o Godard.
       Secrets d’un escàndol està plena de matisos, d’instants reveladors sense ser explícits. El seu estil, civilitzat i hipersensible, desafia tots els tics del cinema contemporani, no tem ser una obra fora del seu temps, un cinema sense edat. Kaligari

 

Trailer i Galeria

3 videos 4 imatges