Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: divendres 14 a dijous 20 d’abril 2023 (alerta las horaris)

Horaris:  divendres, dissabte i diumenge sessions a les 18.00, 20.00 i 22.00 (*)
dilluns, dimarts, dimecres i dijous sessions a les 18.00 i 20.00
(*) dissabte 15 a les 20.00 projectarem EL QUE SABEM presentada pel director

Ressenya:

Pel·lícula pòstuma del malaurat director Agustí Villaronga

Després d’una de les seues pel·lícules més arriscades, El ventre de la mar (2021), Agustí Villaronga, que ens va deixar desgraciadament el passat mes de gener, es passava a la comèdia familiar més amable amb aquesta Loli Tormenta una història humanista en clau de comèdia.

Protagonitzada per la valenciana Susi Sánchez (recent guanyadora del Goya pel seu paper en Cinco lobitos, 2022), al seu costat els debutants Joel Gálvez i Mor Ngom, a més de Celso Bugallo (al qual hem vist en els últims anys en films com Trote, 2018 o El arte de volver, 2020) i el mític Fernando Esteso (que ja va coincidir en un altre film de Villaronga, Incerta glòria, 2017).

Lola, és la moderna i caòtica àvia d’Edgar i Robert, qui es va fer càrrec d’ells després de la mort de la seua filla uns anys arrere. Els tres viuen en una modesta casa de l’extraradi de Barcelona, i res els fa sospitar que la seua tranquil·la vida està a punt de canviar dràsticament. Lola ha entrat en un procés avançat d’Alzheimer i els xiquets, que no estan disposats al fet que els separen i acabar en un centre d’acolliment, es faran càrrec d’ella amb gran enginy i desbordant fantasia, amagant la seua malaltia. Per a això hauran d’enfrontar-se, igual que Robert en les seues competicions d’atletisme, a més de 3.000 obstacles.

 

Trailer i Galeria

1 videos 3 imatges