Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: divendres 23 a dijous 29 de febrer de 2024 (alerta las horaris)

Horaris:
Sessions divendres a les 18.00 i 22.00
Sessions dissabte i dijous a les 18.00, 20.00 i 22.00
Sessions diumenge a dimecres a les 18.00 i 20.00
(1) divendres 23 a les 20.00 única sessió CURTMETRATGES VOC

Ressenya:

Val la pena embarcar-nos en el seu viatge al desert

L’extraordinària i carismàtica Ingeborg Bachmann ha conquerit amb la seua poesia el bastió dominat pels homes de la literatura en llengua alemanya. Es troba al cim de la seua carrera quan coneix el famós dramaturg Max Frisch. El seu amor és apassionat, però les friccions professionals i personals comencen a pertorbar l’harmonia. Quan Ingeborg té problemes, els seus amics hi són per ajudar-la, entre ells Hans Werner Henze i el jove Adolf Opel, periodista vienés i home de lletres. Junts viatgen al desert. En aquest viatge, Ingeborg troba el camí de tornada a si mateixa i, sobretot, a la seua escriptura.
Von Trotta sempre ha tingut un enorme talent per a les estructures narratives, i en aquest guió escrit en solitari, ofereix una vertadera classe magistral sobre com entrellaçar dos períodes diferents en la vida d’una personalitat única de manera que un il·lumine l’altre amb constants comentaris.
Sòbria i elegant, amb un ritme narratiu fluid, el film construeix el trencaclosques de la ment de l’escriptora a la recerca d’una vida que estiga a l’altura del seu talent, malgrat que els temps encara vagen per darrere d’ella. El film emergeix com un sentit tribut a una escriptora que després de la seua mort va ser adoptada com una sort d’icona feminista, hui molt poc llegida.

 

Trailer i Galeria

2 videos 4 imatges