Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: divendres 15 a dijous 21 de setembre de 2023 (alerta las horaris)

Horaris:  diumenge, dilluns, dimarts i dimecres sessions a les 18.00 i 20.00
dijous i divendres sessions a les 18.00, 20.00 i 22.00
dissabte sessions a les 18.00 i 22.00
dissabte a les 20.00 única sessió el documental del mes: REMANT A LA DERIVA

Ressenya:

Els inicis del moviment homosexual en la democràcia

Te estoy amando locamente és el debut cinematogràfic d’Alejandro Marín, un jove director malagueny format en l’ESCAC de Barcelona. El protagonista del film és un jove de 17 anys que aspira a estudiar Dret, però no per a estudiar les lleis, sinó per a canviar-les, ja que el seu desig és poder viure la seua homosexualitat en llibertat, en l’Espanya de 1977, que encara estava en bolquers en els drets socials.

D’aquesta manera, la pel·lícula es converteix en la història dels orígens del moviment homosexual i transsexual en la Sevilla de la Transició, en els quals la mare d’aquest jove agarrarà la bandera de la reivindicació, fent un pas cap endavant en el canvi de mentalitat d’un país que estava despertant de la dictadura.

La crítica ha destacat que Te estoy amando localmente és “una pel·lícula molt inspiradora, molt ben produïda i millor interpretada. Un treball d’emoció desbordant que explota fins a arribar a la llàgrima”.

Culminen en el film els excel·lents treballs de vestuari, direcció artística, banda sonora i posada en escena. Manté el to entre el drama social, la comèdia kitsch i el melodrama testimonial. Així com un conjunt de magnífiques interpretacions, entre les quals destaquen la de la mare, Ana Wagener; el fill, Omar Banana i del fantàstic elenc que conformen la cinta. Kaligari

 

Trailer i Galeria

2 videos 3 imatges