Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: divendres 1 a dijous 7 de març de 2024 (alerta las horaris)

Horaris:
Sessions divendres, dissabte i dijous a les 18.00, 20.00 i 22.00
Sessions diumenge a dimecres a les 18.00 i 20.00

Ressenya:

Nominada a Oscar a Millor Pel·lícula Internacional
Nominada a Goya a Millor Pel·lícula Europea

Un apassionant thriller ètic a l’aula

Dempeus al davant de la seua aula, la professora de secundària Carla Nowak (Leonie Benesch) sembla totalment com a casa en el seu entorn. Manté un regnat ajustat a la seua gentada de 12 a 14 anys, gaudeix de la seua part en la formació d’aquestes ments joves. Però quan acusa un company de robatori, es desencadenen una sèrie d’esdeveniments que ràpidament desconcerten no només a ella, sinó a tota l’escola. Aquest quart llargmetratge del director alemany Ilker Çatak és un estudi molt observat i detallat de les repercussions sísmiques que poden venir de les decisions aparentment més menudes i de com, una era de xarxes socials i notícies falses, està redefinint la interacció humana.
Basat en experiències de la vida real de Çatak i el coescriptor Johannes Duncker, que va anar a la mateixa escola d’Istanbul (Çatak va néixer a Alemanya i hi va viure fins a la seua primera adolescència), Sala de professors té un entorn molt arrelat en l’autenticitat i atenció als detalls.
La pel·lícula alemanya ofereix una història emocionant que deixa moltes emocions i pensaments molt després de la seua escena final. El que fa que Sala de professors siga excepcional és en la manera en què explora la falta de confiança entre estudiants i professors, que estan tan fixats a trobar un autor, que abusen del seu poder. Amb una actuació destacada de Leonie Benesch, la interioritat de la qual s’exhibeix plenament, el drama de l’escola està escrit d’una manera nítida i psicològicament fascinant. Kaligari

 

Trailer i Galeria

2 videos 3 imatges