Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: divendres 10 a dijous 16 de març de 2023 (alerta las horaris)

Horaris:  divendres i dissabte sessions a les 18.00, 20.00 i 22.00 (*)
diumenge, dilluns, dimarts, dimecres i dijous sessions a les 18.00 i 20.00 (**)
(*) dissabte 11 a les 20.00 projectarem ENLLOC COM A CASA
(**) dimecres 15 a les 20.00 projectarem MOSTRA DE CURTMETRATGES EN CATALÀ

Ressenya:

ONTINYENT NEGRE 2023

Suspens, violència i venjança

“Com ha canviat el conte!” solem expressar amb sorpresa davant modificacions exagerades d’alguna cosa. El cert és que els contes clàssics han canviat molt des de la font inicial. La Caputxeta Vermella, on apareix el llop ferotge, és en realitat una metàfora que inclou els més baixos instints de l’ésser humà. Violència, sexe, pederàstia, canibalisme. És una faula europea que Charles Perrault primer i després els germans Grimm varen arreplegat i adaptar de diferents versions orals.
No us penseu que no estic parlant de cinema, ni d’aquesta pel·lícula que us presentem. Estic fent-ho tota l’estona. I és que el títol, que efectivament ens trasllada a pors ancestrals, està molt ben triat.
Lobo feroz, del director uruguaià Gustavo Hernández, és el remake de la pel·lícula israeliana de 2013, Big Bad Wolves. L’argument és el mateix: assassinats brutals de xiquetes condueixen una mare a la recerca de venjança i un policia sense escrúpols a la captura d’un sospitós a qui volen fer confessar. La realització personal del propi director, així com les interpretacions excel·lents dels protagonistes (Adriana Ugarte, Javier Gutiérrez i Rubén Ochandiano) i de la resta de secundaris ­amb rols interpretatius veritablement sorprenents-, fa que expressem: “com ha canviat el conte!”
Aquest thriller d’atmosfera asfixiant i suspens constant no està exempt de cert humor àcid que en situacions dures del film ajuda a relaxar el moment. Atticus Finch

 

Trailer i Galeria

1 videos 3 imatges