Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: del 12 al 18 d’abril

Horaris: 18.00, 20.00 i 22.30

Ressenya:

Desitjos i decepcions, sobre perdre’s i no trobar-se

Sara Gutiérrez Galve debuta en la direcció amb aquesta pel·lícula, una petita joia a descobrir, per la seua senzillesa i per retratar la vida diària d’unes persones que viuen amb humilitat en el que podria ser el retrat robot de gent amb pocs recursos econòmics que sobreviu gràcies a l’enginy i sense fer el mal a ningú. La pel·lícula ve avalada pels seus dos premis en el passat festival de cinema de Màlaga, on formava part de la secció Zonacine.

La història es desenvolupa íntegrament a la ciutat de Barcelona i està protagonitzada per Max, un jove que treballa posant nu per a un artista i viu en un pis de lloguer amb Emma, una noia de la qual està enamorat. La seua existència és senzilla, humil, però té les aficions diàries que l’ajuden a sobreviure. Però un dia s’assabenta d’una notícia que l’afectarà bastant i modificarà la seua rutina diària.

El final és una aventura amb algunes complicacions on el personatge central, gràcies a la gran interpretació de Dani Casellas, aconseguirà alliberar-se de la seua aparent timidesa i dels cops sentimentals i afectius que li dóna la vida per a oferir-nos un recorregut per la Barcelona menys turística.

Un dels punts forts de la pel·lícula són els personatges secundaris, la presència dels quals és en alguns casos testimonial, però que estan molt ben introduïts en la història.

El muntatge i sobretot la música són altres elements fonamentals i fa que el conjunt d’aquesta petita història es mantinga en el record de l’espectador. Son of Saft.

Trailer i Galeria

1 videos 1 imatges