Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: dissabte 6 a 11 de gener de 2024 (alerta las horaris)

Horaris:
dissabte 6 a les 18.00 i 22.15
altres dies a les 18.00

Ressenya:

C. Tangana es despulla en un espectacular documental 

“No és un documental, no és una gira, és una tragèdia en tres actes”. Així es presenta Esta ambición desmedida, un film dirigit per Santos Bacana, Cris Trenas i Rogelio González, que segueix a C. Tangana durant més de quatre anys, quasi un lustre decisiu en la seua carrera.
Per tant, en la pel·lícula hi ha elements de comèdia, de musical, de fugida cap avant, de drama quasi existencial, fins i tot de tragèdia grega. El títol no enganya: el terme documental es queda curt quan plasma el llarg procés de construcció, més de quatre anys des del naixement de l’àlbum “El Madrileño” fins a fer realitat el concepte d’un espectacle que estiguera a l’altura de la revolució que va suposar el disc. Perquè com apunta la crítica “aquesta és, també, la història d’una ambició, i d’una obsessió, i el retrat d’un artista total que diu no sap cantar, però que pensa en gran, en molt gran”.
Dividida en tres parts, amb un muntatge frenètic i portes obertes a tots els racons imaginables (el backstage, les reunions, el camerino, l’habitació d’hotel, fins i tot la dutxa), ‘Esta ambición desmedida’ converteix els espectadors en voyeurs, que segueixen cada pas, acompanyant  l’artista en una gira que mai va voler fer. O sí, la contradicció constant va de bracet de la genialitat.
L’aposta aconsegueix deslligar-se d’altres documentals de músics més convencionals gràcies a la seua honestedat i destaca el fet que no hi ha un fos a negre en els moments crus. Així és C. Tangana: agraït, afectuós, inconformista, fanfarró, sarcàstic, honest i creador incansable. Kaligari

 

Trailer i Galeria

2 videos 3 imatges