Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: d’1 a 7 de febrer

Sessions: 18.00, 20.15 i 22.30

Idioma: Castellà

Qualificació:  NR-16 anys

Ressenya:

ENTRE DOS AGUAS

Un reflex ple de vida del país en el qual vivim.

Nomina a Goya a Millor Pel·lícula i Millor Director.

Conxa d’Or al festival de Sant Sebastian.

Entre dos aguas és, una mena, de seqüela de la pel·lícula que el director Isaki Lacuesta va filmar en 2006, La llegenda del temps. En una de les històries tenia com a protagonistes a dos germans adolescents, Israel i Cheíto, que intentaven suportar una vida molt dura.

Ara són adults, han format les seues respectives famílies, però tenen presents molt distints. Quan Isra ix de la presó i Cheíto acaba una llarga missió enrolat en la Marina, ambdós tornen a l’Illa de San Fernando. El retrobament dels germans renovarà el record de la mort violenta de son pare quan eren xiquets; la necessitat de reprendre les seues vides i reconciliar-se amb ells mateixos els unirà novament.

El cor de la pel·lícula passa per la relació dels germans Gómez Romero. Lacuesta intercala algunes imatges del seu film anterior i construïx un arc dramàtic que té com a eix la recerca de la redempció d’Israel.

La profunditat humana i la potència narrativa, gens fàcil d’aconseguir en el cine contemporani, fan d’Entre dos aguas una història artística on el veritable protagonista és el pas del temps. Supertram.

Trailer i Galeria

1 videos 2 imatges