Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: divendres 24 a dijous 30 de març de 2023 (alerta las horaris)

Horaris:  divendres a les 18.00 i 21.00
dissabte a les 17.00, 19.30 i 22.00
diumenge, dilluns, dimarts, dimecres i dijous sessions a les 18.00 i 20.30

Ressenya:

Palma d’Or a Millor Pel·lícula al Festival de Cannes

Divertida sàtira sobre el culte als diners i la decadència humana

Ha guanyat ja moltíssims premis de cinema europeu de prestigi, com la Palma d’Or de Cannes a la millor pel·lícula, el César o el Bafta; també nord-americans, com el Globus d’Or; i està nominada a l’Oscar per tres categories potents: millor pel·lícula, millor direcció i millor guió original. Així mateix, té premis d’associacions de crítics de tot el món, nominacions de comèdia, de drama i del que finalment és: una tragicomèdia al més pur estil clàssic.

Tot i això, com en moltes altres coses, no hi ha terme mitjà per a la valoració. Hi ha crítics que la exalcen, la respecten i la posen com a exemple de cinema compromès i divertit al mateix temps, com una obra que posa en valor l’ésser humà i rebutja les meres aparences. Altres crítics, al contrari, literalment no poden ni veure-la, la denigren, la titllen d’esperpent, d’exagerada i barroera. I és que la línia entre la grandesa i el ridícul és molt fina, finíssima, i depèn de qui, s’instal·la en un costat o en l’altre.

El triángulo de la tristeza, del director i guionista suec Ruben Östlund, conta la història d’una parella de models que són invitats al iot d’un multimilionari per a fer un creuer de luxe. Allí esdevindran situacions inversemblants entre els passatgers. La força de la natura acabarà posant cadascú al seu lloc. Certament és una pel·lícula que transita entre la comèdia i la tragèdia, l’humor i l’excentricitat, la sàtira i la broma.  Atticus Finch

 

Trailer i Galeria

1 videos 3 imatges