Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: de divendres 28 de febrer a dijous 5 de març

Horaris:  18.00 – 20.15 – 22.30 (1)

(1) dissabte, diumenge i dilluns 20.15 i 22.30 (a les 18.00 ENCADENADOS)

Ressenya:

No fixar-se en la Coca Cola Zero, ni la resta de begudes sense sucre, desprès d’un parèntesi de set anys de silenci (va anunciar que no tornaria a un rodatge desprès que no li agradara com va quedar la seva darrera pel·lícula Holmes & Watson: Madrid Days (2012), torna a la càrrega el prolífic José Luis Garci, primer director espanyol guanyador del Oscar per una pel·lícula rodada en castellà Volver a Empezar (1982). Als seus 75 anys, s’ha ficat de nou darrere la càmera per a fer un “reboot” o precuela del seu millor títol El Crack (1981). Com que Alfredo Landa ja no està entre nosaltres, el paper del detectiu German Areta recau ara en les mans de un esplèndid Carlos Santos, ben secundat per el jove Miguel Angel Muñoz.

Rodada en blanc i negre, destaquen en ella el virtuosisme en la fotografia i el esperit viu del millor “cinema negre” sempre a la espanyola.

Un nova obra d’un dels nostres millors director d’actors on no falta l’intriga, la dona fatal i un desenllaç sorpresiu. No podeu deixar de veure-la. Igor

Trailer i Galeria

1 videos 2 imatges