Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: divendres 22 a dijous 28 de març de 2024 (alerta las horaris)

Horaris:
Divendres, dissabte i dijous sessions a les 19.45 (vose) i 22.15 (vose)
Diumenge a dimecres a les 20.00 (vose)

Ressenya:

Intel·ligent dissecció d’una relació matrimonial

Anatomie d’un chute és un drama judicial protagonitzat per l’actriu alemanya Sandra Hüller i dirigit per la francesa Justine Triet. La directora de El reflejo de Sybil dissecciona una relació matrimonial a través del judici a l’esposa després d’una caiguda mortal del marit. El fill de tots dos i el gos familiar seran les altres dues peces d’un trencaclosques afectiu ordit amb enorme originalitat a través de documents, àudios de mòbil, capes de formats i, sobretot, laberints afectius en els quals Sandra Hüller compleix un incòmode paper: la distància i falta d’empatia que d’entrada estableix l’espectador amb ella.

Es tracta d’una obra estudiadíssima de cine procedimental, on tot discorre sense pausa, sense respiració i amb cada detall de la narració en el seu lloc adient. La mirada crítica de la directora està present, ja que parla de la ferida que deixa un escriptor, acadèmic i marit aparentment entregat a la família, que viu al costat de la seua dona, que disposa d’una cosa que ell no: talent per a escriure i la valentia per a portar endavant els seus desitjos. Per tant, la pel·lícula dissecciona no sols l’incident de la mort, sinó el matrimoni i la pròpia condició masculina.

Destaca l’ús de la música i una narrativa on la perspectiva del fill resulta determinant assistint a una disputa que el portarà al menor i a l’espectador, per un carrusel d’idees i d’emocions. Kaligari

 

Trailer i Galeria

2 videos 4 imatges