Dimecres 27 de novembre, a les 20.00 h

Saló d’actes de Caixa Ontinyent

Presentació del llibre del 50é aniversari del Cine Club Utiye

Audiovisual realitzat per Xavier Mollà, concert d’Elena Aker (arpa) i Denis Bilanin (teclat)

Al acabar l’acte se servirà un tast de vi i venda de llibres.

ELENA AKER

Naix a Madrid, tot i que d’ascendència gallega, basca i asturiana. Cursa els estudis de música en el Real Conservatori de Música de Madrid i en la Royal School of Music de Londres. Aprén a tocar l’arpa al costat de la veneçolana Zoraida Ávila i deixebla de la mestra Vera Dúlova en el Conservatori de Moscou.

Ha participat en concerts amb diverses orquestres simfòniques espanyoles (Oviedo, Balears, Còrdova, Madrid, etc.) i nombrosos concerts amb agrupacions de cambra com, els Virtuosos de Moscou.

Intèrpret en nombrosos concerts a l’Auditori Nacional, Teatre Real, Teatre de la Vila… i altres teatres i auditoris del territori nacional i internacional.

Té una àmplia experiència en l’àrea tècnica i creativa, dins el sector de la producció musical, havent-se especialitzat en música per a films i audiovisuals. Composició, entre altres, de la música del documental Objectiu Braila, amb huit nominacions als premis Goya.

També diferents intervencions en directe en diverses cadenes de televisió, tant en programes, espots publicitaris, dibuixos animats, pel·lícules i sèries. El seu treball televisiu més recent, sota la direcció de David Trueba, en el capítol especial de la sèrie ¿Qué fue de Jorge Sanz? 

PROGRAMA: – Amélie – Intocable – Titanic – Juego de tronos – La misión – La bella y la bestia – River flows in you – Braveheart – A thousand of years

 

 

Related Articles