Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: de divendres 8 a dijous 14 d’octubre

Horaris:    tots el dies sessions: 18.00 – 20.00 – 22.00

Ressenya:

Cine de cuina amb sabor i amor

Són pocs els casos on parelles sentimentals són capaços de treballar també junts amb harmonia. La realitat sol ser altra, mentre la resta dels mortals poden queixar-se de la feina quan arriben a casa, açò resulta impossible quan els protagonistes de feina i casa resulten ser els mateixos, no hi ha possibilitat de desfogar-se i l’estabilitat de la relació acaba deteriorant-se.

El film del director danés Christoffer Boe ens narra la història d’una parella, aparentment modèlica, que intenta muntar un restaurant propi i guanyar l’anhelada Estrella Michelin.

Dividida en quatre capítols, cadascun relacionat amb un sabor diferent, Smagen af sult transmet als espectadors com la bellesa de l’art culinari també amaga una violència plena de passió i obsessió que et pot portar tan fàcilment a l’èxit com al fracàs.

La trama s’estructura a base d’hàbils flashbacks on una carta anònima provoca el conflicte. Al guió trobem a Boe i a Tobias Lindholm, habitual dels films de Thomas Vintenberg,

Greis Rosenthal i Coster-Waldau donen molta credibilitat als seus personatges (obsessiu ell, arriscada i insatisfeta ella), i el director ens ofereix una elegant posada en escena que contrasta escenes dramàtiques i íntimes rodades en penombra amb escenes molt lluminoses a la cuina amb la presència de colors molt saturats i expressius on la minuciosa preparació i presentació dels plats aporten una doble funció; estètica (plaer visual) i eròtica (desig). Le Nosferat

Trailer i Galeria

2 videos 5 imatges