Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies:  divendres 11 de febrer de 2022

Horaris: única sessió  20.00 presentada pel seu director Vicent Monsonís

Ressenya:

Un pacte secret que trencarà els fonaments de la literatura

Londres, 1593. Christopher Marlowe, el dramaturg amb més talent i èxit d’Anglaterra, va ser assassinat. Sols William Shakespeare pot salvar la seua vida, però ho farà a canvi de res.
Un cercle en l’aigua és un thriller històric protagonitzat per William Shakespeare i Christopher Marlowe. Es basa en la teoria que fa evident la impossibilitat que algú sense formació acadèmica poguera escriure les obres atribuïdes a William Shakespeare. Només un expert en llengua i literatura clàssica, amb fonaments sòlids com a escriptor, ho va poder fer. I aquest algú és Christopher Marlowe.

        Un cercle en l’aigua naix com a projecte del seu director, Vicent Monsonís, qui va quedar corprés del text de l’obra teatral “La Estancia”. Escrita per Chema Cardeña, portada als escenaris en 1995. Aquella va ser la primera producció de la companyia valenciana Arden i va rebre nombrosos reconeixements, com el Premi de la Crítica Valenciana o el Premi Butaca, atorgat pel públic barceloní.

Cinc anys després el seu llibret va arribar a les mans de Monsonís i, des d’aqueix moment, el projecte de portar “La Estancia” a la pantalla gran va prendre forma.

Trailer i Galeria

1 videos 3 imatges