Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: del 26 d’abril al 2 de maig

Horaris: 18.00, 20.15 i 22.30

Ressenya:

José Coronado nominat a Millor Actor als Premis Goya, Forqué i Feroz

Un gran thriller social que fa que pensar i un magnífic José Coronado.

Estructura laberíntica i mil·limetrada amb una trama perfecta Jose Coronado protagonitza de forma absoluta aquest film sobre el dol i l’afany de venjança d’un pare a qui li han deixat al fill, després d’una pallissa als afores d’una discoteca, en estat vegetatiu i amb poques esperances de recuperació.

Després de la seua experiència internacional (Extinction – 2015; Inside – 2016) Miguel Ángel Vivas ha volgut desvincular-se de la moda de pares venjadors a l’estil Liam Neeson traslladant el relat a una ciutat andalusa i a persones “normals” i identificables, com el mateix director explica a una entrevista “…, ja que tornava a rodar en espanyol, m’apetia parlar de les coses que coneixia. Aquesta història pot passar en qualsevol lloc, però a l’estar ambientada a Andalusia, em permet que els personatges siguen menys personatges i més persones.

La visió de Tu hijo ens recorda a films com Padre Coraje (Benito Zambrano – 2005) pel que fa al retrat obsessiu del pare que no dubta en capficar-se dins d’eixe dark side que co-existeix paral·lel a la societat benestant, i també a films com l’esplèndid L’appât (Alain Resnais – 1995) pel que fa a la construcció del retrat boig i desencantat de la joventut.

La pel·lícula conté bones escenes de tensió i Coronado borda el seu paper, és una llàstima que una inadequada tasca general de muntatge (guió, script i muntador) allargue massa algunes escenes trencant l’apropiat ritme del film. Le Nosferat.

Trailer i Galeria

1 videos 1 imatges