Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: divendres 2 a dijous 8 desembre de 2022 (alerta las horaris)

Horaris:  de divendres a dijous sessions a les 20.00 (1)
(1) divendres 2 presentada pel director Pau Durà

Ressenya:

Una comèdia que fa riure, que no és fàcil

Diu la crítica que la prova de foc per a una comèdia és que faça riure i, en el cas de Toscana, supera amb excel·lent  aquest examen.

A partir d’un guió enginyós, carregat de sorpreses ben dosificades, la clau de la història és que el protagonista i director de la cinta, Pau Durà, representa a una persona normal, que podria ser l’espectador, que s’enfronta per sorpresa a situacions desficaciades, però possibles.

Però les rialles no deixen de costat temes molt candents com la precarietat laboral, l’abús empresarial, la psicologia clínica, la crítica gastronòmica, la por al compromís en la parella, entre altres.

La crítica apunta que Pau Durà aprofita bé l’escenari quasi únic de l’acció, un restaurant, i el pressupost ajustat de la producció, el que demostra el domini de la direcció d’actors, amb un repartiment que es deixa la pell, conegut pel públic.

Aquesta cinta té un atractiu especial per als ontinyentins, perquè l’ajudant de realització d’aquest film és Jorge Calatayud, qui afirma que és el rodatge més divertit de la seua carrera.

El cineasta alcoià “tenia ganes d’una comèdia. Els meus començaments, i en el teatre també, van anar de comèdia, però des que els germans Sánchez-Cabezudo em van fitxar per a Crematorio tots els papers que m’ofereixen són molt seriosos. Així que vaig decidir fer jo una, recordant com m’ho passava de bé gravant 7 vidas o Plats bruts”. Kaligari

Trailer i Galeria

1 videos 3 imatges