Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: única sessió dijous 4 d’abril

Horaris: 20.15  (*)

(*) presentada per Carles Alberola i Alfred Picó

Ressenya:

Divertida comèdia de teatre de Carles Alberola, ara al cinema 

M’esperaràs?, és l’òpera prima de Carles Alberola, autor, director i actor d’aquest film basat en l’obra de teatre homònima, que va obtindre el Premi Palanca i Roca de Teatre als Premis Literaris Ciutat d’Alzira l’any 2013 (publicada per Edicions Bromera). Una comèdia romàntica, rodada en versió original en valencià, i amb el mateix elenc actoral que va formar la seua peça teatral.

El guió recull molts dels temes i obsessions que ha vingut desenvolupant Alberola als seus textos teatrals, i treballs televisius: l’individu atrapat per una realitat inhòspita, la por a lluitar pel que desitgem, l’esperança de fer realitat els nostres somnis…

En M’esperaràs?, Jaume i Raquel, un matrimoni exemplar, organitzen una cita a cegues a Rubén, un amic neuròtic depressiu separat fa dos anys. La dona que finalment acudeix a la cita, fica del revés la seua relació, tot allò que creien inamovible, i els demostra que mai és tard per tornar a començar.

Tenint com a referent les adaptacions cinematogràfiques de les comèdies novaiorqueses de Neil Simon i més recentment l’adaptació del text teatral Le prénom o Un deu salvatge, Alberola creu en la potència de la situació dramàtica que planteja M’esperaràs?, mantenint la unitat de temps i espai, com a la peça teatral.

Trailer i Galeria

1 videos 4 imatges