Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: de divendres 12 a dijous 18 de març

Horaris:    dimecres, dijous i divendres 18.00 – 20.00
dissabte i diumenge 16.15 – 18.00 – 20.00

Ressenya:

Premi de l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual a millor documental

Nominada de millor documental als Premis Gaudí

Deliciosa extravagància pop, que brilla d’alegria, ritme i color (rosa)

Rigo Pex és un enginyer de so seriós però excèntric la còmoda vida del qual es veu sobtadament pertorbada per un estrany fenomen: el Pink Flamingo. Aquestes aus roses pareixen seguir-ho a totes parts, portant a Rigo a una investigació per a revelar el seu misteriós significat. Estudiarà el seu impacte en la nostra societat i viatjarà a Estats-Units per a conèixer una sèrie de dispars personatges que expressen la seua personalitat amb la seua figura: la sensació d’Internet Pink Lady, la guru de la música Allee Willis, la banda techno pop Kero Kero Bonito, l’enfant terrible Eduardo Casanova o el cineasta de culte John Waters, entre molts altres. Rigo serà el nostre guia al llarg d’este viatge sobre com les icones poden ajudar-nos a trobar la nostra pròpia identitat i a canviar les nostres vides.

El director Javier Polo Gandia fa un repàs a la cultura kitsch en el documental The Mystery of the Pink Flamingo, (film que va inaugurar l’edició número 35 de la Mostra de València) àmplia responsable de la difusió del flamenc com un dels animals de moda. Un viatge pel mal gust i el corrent trash, que ha provocat que les piscines sobreïsquen de flotadors amb la imatge del pardal rosa.

Amb guió escrit pel director, i Sixto Xavier García, The Mystery of the Pink Flamingo és al mateix temps una road movie, una comèdia, un documental de La 2, un thriller boig, un llibre d’auto ajuda i un personal shopper.

Després de l’èxit del seu curtmetratge documental Europa en 8 bits, Polo dirigeix el seu primer llargmetratge replet de colors pastels, reproduccions de flamenc, extravagància i, sobretot, molta diversió. Supertramp

Trailer i Galeria

1 videos 2 imatges