Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: unica sessió dissabte 6 de març (1)

Horaris:    dissabte  20.00
(1) del 5 al 11 de febrer projectarem LA DONA IL·LEGAL

Ressenya:

El cicle ACCIÓ DOCUMENTAL+ arriba a Ontinyent cada primer dissabte de mes gràcies a la col·laboració entre UTIYE, ACPV, ACICOM i DOCSBARCELONA

THE LETTER
Un poder femení indestructible

Què faries si acusessin la teua àvia de bruixeria? Els temps de la Santa Inquisició queden aparentment lluny, però avui en dia, a Kènia, la realitat de les dones amb una sensibilitat especial és dramàtica i ens fa reviure el terror de l’Edat Mitjana.
El jove Karisa viatja de Mombasa als seus orígens rurals quan s’assabenta que la seua àvia està en perill. A través de les converses amb els seus familiars descobrim amb incredulitat que el seu oncle, fruit d’una combinació de superstició i interessos econòmics, és l’instigador de la terrible acusació. A la vegada, les seues ties intenten protegir l’àvia que ha d’aprendre a conviure amb el fantasma de l’assassinat rondant la seua humil casa. A Kènia, centenars d’ancians són acusats de bruixeria per tal de robar-los les terres.
Un retrat valent que posa en evidència com els valors de les comunitats rurals han estat trastornats pel colonialisme i la religió. Una història d’amor intergeneracional, en què el carisma d’en Karisa demostra com la resistència a l’avarícia és possible i on el cos fràgil de l’àvia amaga un poder femení indestructible.

Trailer i Galeria

1 videos 2 imatges