Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: de divendres 25 de setembre a dijous 1 d’octubre

Horaris:  18.00 – 22.30   (1)
(1) a les 20.00  MADRE

Ressenya:

Premis Guldbagge (Acadèmia Sueca) a Millor pel·lícula i tres premis més 
Premi del públic al Festival de Sevilla

Història que ens absorbeix i aposta per la ruptura de perjudicis

La història que compta Levan Akin se centra en Merab, un ballarí de dansa georgiana molt ambiciós que busca arribar a l’excel·lència a l’estil de Miles Teller en Whiplash (2014). A diferència del que pot parèixer a simple vista, la dansa tradicional a Geòrgia és una forma d’expressió hipermasculina, que gira sobre la rigidesa i la força. Com David, el sever i agressiu tutor de Merab recorda als seus alumnes: “no hi ha lloc per a la debilitat en el ball georgià”.

La vida de Merab dóna una bolcada quan apareix el despreocupat i carismàtic Irakli i es converteix en el seu rival més poderós, però també en el seu major objecte de desig. El problema de Merab, és que no és tan masculí com els seus companys, i la seua feminitat, per extensió, es percep com a fragilitat.

Akin compta una història amb un fort sentit d’autenticitat, tant en les animades sessions d’assaig com en les nits de festa. Cada escena funciona junt amb l’anterior per a construir una sòlida estampa d’una societat en què els rols masculins i femenins estan fortament definits, i qualsevol variació és inacceptable. Supertramp.

Trailer i Galeria

1 videos 2 imatges