Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: dimecres 9 de març de 2022

Horaris:  20.15 – 21.15 presentada pels directors Alex Moriana i Jaime Delmonte

Ressenya:

ONTINYENT NEGRE 2022
Homenatge al cine de terror

Un grup d’amics passa l’últim Nadal junts en una xicoteta casa als afores del seu poble natal. El que, en principi, seria una nit tranquil·la, melancòlica en certa manera recordant vells temps, acaba amb un assassí solt que comença a aguaitar la casa. Els problemes d’un adolescent que de sobte abandona la seua infància es mesclaran amb el pànic i sentiment de supervivència que haurà d’adoptar si vol eixir viu d’allí.

En els anys 70 i 80 es van gravar pel·lícules de terror de la talla d’Halloween (1978), Divendres 13 (1980), Suspiria (1977), Malson en Elm Street (1984), Evil Dead II (1987) i La matança de Texas (1974). A més d’aquestes, van vindre altres tantes aprofitant-se de l’estirada del “slasher” i que difícilment es poden classificar de “mediocres”… i encara així, hi ha alguna cosa que totes comparteixen: la facilitat amb la qual les associem amb el nostre passat, amb els vells temps.

Des del nostre més sincer amor pel gènere i les nostres ganes de contar aquesta història, naix Por los viejos tiempos: una obra de caràcter indie que busca portar el “slasher” de tornada, ara en 2021, amb una història que aposta per la innovació, cerca l’emoció i roman en la memòria; a més del complet tribut al cinema de terror més clàssic. Alex Moriana

Trailer i Galeria

1 videos 3 imatges