Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: dissabte 30 de novembre

Horaris: 18.00 – 20.00 – 22.30

Ressenya:

Excel·lent documental i impagable entrevista, Carlos Boyero dixit.

Fernando Fernán Gómez és una de les persones (dels personatges) més importants del cinema i del teatre espanyol en les facetes d’actor (sobretot) i director, cultivant també una apreciable carrera com a escriptor (i més coses: El viaje a ninguna parte va començar com a serial radiofònic, per a passar després a convertir-se en novel·la i finalitzar convertint-se en una aclamada pel·lícula).

La silla de Fernando és una entrevista que els dos directors (Trueba i Alegre) fan a tan popular personatge, que en té prou amb una cadira per a entretindre el personal el temps que faça falta, convertint-se en un atractiu documental que deixa als espectadors amb gana de més.

Tot i això, quan els directors li van proposar fer la pel·lícula, ell era molt escèptic ja que considerava que a Espanya no havia la devoció pels actors com hi passa per exemple a França, Itàlia o Anglaterra.

Segons Trueba “en el cas de La silla de Fernando, no crec que ens trobem prop d’un documental, sinó més be d’un document. Un geni que parla i parla, amb humor, precisió i grandesa. Però no és un documental a l’ús, no es parla de la seua obra ni de la seua carrera… És altra cosa”.

El director també ens comenta “en ella Fernán Gómez conta diferents aspectes de la vida, desenvolupa una filosofia vital descreguda i llibertària. És sols apta per a gent que tinga ganes d’escoltar durant hora i mitja parlar a una persona irrepetible i molt intel·ligent”.

Le Nosferat

Trailer i Galeria

1 videos 2 imatges