Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: de divendres 9 a dijous 15 d’octubre

Horaris:  20.00 – 22.30   (1)

(1) a les 18.00   INVISIBLES

Ressenya:

Un fresc guiat per les cartes del tarot, amb espectacular fotografia

Knight of cups ens arriba cinc anys després de la seua estrena i ho fa amb un doblet Song to Song (2017), que pròximament també tindrem a l’Utiye. Un díptic connectat per alguns dels seus protagonistes i especialment amb la pel·lícula matriu El árbol de la vida (2011). En Knight of cups Terrence Mallick tracta sobre un tema reiteratiu en la seua filmografia: la situació complexa de personatges a la deriva filmats per un director que també fa anys que porta derivant cap a no se sap on.

L’espectacular treball de fotografia d’Emmanuel Lubezki incideix en la retòrica d’un cineasta que insisteix en les seues obsessions (la figura paterna, la fraternitat i el buit existencial) i que ací, allunyat d’una narrativa convencional, estructura en forma de capítols amb noms d’arcans. En el tarot, Cavall de copes seria la traducció de Knight of cups, és el centre de tot el film, el símbol d’un seductor.

Sense guió ni a penes diàlegs Malick respira a través del seu personatge principal, un guionista al qual dona vida l’actor Christian Bale, un romàntic que viu l’amor com una batalla, una vegada que guanya, perd l’interés. Supertramp

Trailer i Galeria

1 videos 2 imatges