Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: de divendres 22 a dijous 28 d’octubre

Horaris: tots el dies sessions: 18.00 – 20.00 – 22.00

Ressenya:

Esplèndida construcció de personatges amb sentit de l’humor

En el centre de Jinetes de la justicia d’Anders Thomas Jensen, l’actor Mads Mikkelsen (Markus) ofereix un tipus de personatge superficialment connectat amb els justiciers implacables que Liam Neeson i Denzel Washington s’han especialitzat a encarnar en la maduresa. Expert militar intel·ligent i al mateix temps profundament inestable, Markus necessita culpar a algú per l’estrany accident de tren que va matar a la seua esposa.

L’argument es construeix a partir d’una tragèdia, una mort aparentment accidental que el maneig de les matemàtiques i les probabilitats la situen en el terreny de thriller, un assassinat premeditat i ben calculat. La qual cosa porta a la intriga i a la idea de justícia i venjança: el personatge que interpreta Mads Mikkelsen, militar dur, pare sec i tipus resolutiu, li proporciona el múscul a una història que mai vol deixar de ser “graciosa”, i l’improvisat equip de “justiciers” es debaten meravellosament entre dos mons extrems.

La clau d’aquesta pel·lícula està en el respecte i l’afecte que Jensen mostra cap als seus personatges, un del punt fort del seu cine. Essers de carn i ossos, traçats de manera magistral, que s’encaboten, cada un a la seua manera, a comprendre el món i els avatars de la vida. Tipus desorientats amb els quals és fàcil identificar-se a pesar de les seues peculiaritats i entropessades, o potser, just per ells. Supertram

Trailer i Galeria

2 videos 2 imatges