Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies:  divendres 12 de novembre

Horaris:  sessions: 19.30 – 22.00
a les 19.30 acte inaugural de la Mostra amb la presentació del film pel director Carlo Fenizi

Ressenya:

Estrena internacional a Ontinyent

Orlando és un traductor que treballa des casa per a un festival de cinema traduint pel·lícules llatinoamericanes de castellà a italià. En la seua vida paral·lela és un “influencer” en un dia a dia normal i monòton, caracteritzat per xicotetes manies, mals de cap i malsons nocturns. La seua casa és un laberint, una gàbia de la qual no ix mai, un sistema autosuficient respecte al món exterior.

Orlando viu amb Amad, el seu company de pis, una figura enigmàtica amb la qual està constantment en conflicte i que es revelarà amb una identitat inesperada. S’alternen en l’òrbita del protagonista personatges pintorescos i misteriosos, pinzellades del seu passat, figures de contrast i evocacions d’un futur per descobrir, d’entre aquestes, Antonia, la seua cap de treball, amb la qual té una relació aparentment només laboral, però serà per a ell una mestra de vida. Només Marina, una repartidora de menjar que el visita habitualment, serà l’única persona capaç d’ajudar-lo a enfrontar-se a l’exterior.

La pel·lícula és un himne a la vida i a la possibilitat d’experimentar-la plenament, “vivint-la des de prop”. Istme: simbologia geogràfica que separa i uneix, un confí subtil amb l’infinit i amb l’existència.

Trailer i Galeria

1 videos 2 imatges