Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: del 8 al 14 de novembre

Horaris: 18.00 i 21.15

Ressenya:

Premi a Millor Actriu i Millor Actor al Festival de Berlín. 

Cine imperial, de gran bellesa, de gestos mínims i d’instants profunds.

Wang Xiaoshuai (La bicicleta de Pekín, Sueños de Shangai) dirigeix Hasta sempre, hijo mío, on retrata els canvis socials i econòmics a la Xina al llarg de tres dècades a través de la vida de dues famílies.

Dos matrimonis s’adapten als grans canvis socials i econòmics que tenen lloc a la Xina des de la dècada de 1980. La mort d’un xiquet en un dramàtic accident fa que els camins de les dues famílies se separen. No obstant això, la recerca de la veritat i la reconciliació romandran fins al present.

En la seua exploració temporal formal, Wang Xiaoshuai desordena els esdeveniments, els reparteix de forma no lineal al llarg de tres hores de metratge, evitant crear associacions fàcils d’acció-reacció, i propiciant una reflexió més profunda sobre els efectes a llarg termini d’un règim invasiu que estén la seua influència a l’entorn privat, a l’entorn familiar.

Hasta siempre, hijo mío resulta, en definitiva, un audaç repàs a la història recent de tota una generació que ha hagut d’adaptar-se de forma vertiginosa a l’evolució capritxosa d’un règim i que explica l’arribada al temps present, deixant sempre oberta la porta a la interpretació de l’espectador on la durada no és cap problema davant d’una gran pel·lícula. Supertramp.

Trailer i Galeria

1 videos 4 imatges