Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: única sessió dissabte 14 de maig (1)

Horaris:    dissabte 14 a les 20.15
(1) les altres sessions projectarem ALCARRÀS

Ressenya:

El cicle ACCIÓ DOCUMENTAL+ arriba a Ontinyent cada primer dissabte de mes gràcies a la col·laboració entre UTIYE, ACPV, ACICOM i DOCSBARCELONA

FE I LLIBERTAT
Un amor de clausura

Què passa quan un amor prohibit floreix en un convent de clausura? Com s’encaixa una crisi d’identitat en una vida devota?.
Dues joves monges ens narren en primera persona la seua història d’amor en comú. Viuen en dos convents separats a Croàcia, però els espais que un cop van considerar refugis espirituals resulten més terrenals del que s’esperaven. Desil·lusionades amb l’Església i els abusos dins la institució, plenes de contradiccions i impulsades pel seu amor, prenen la decisió més difícil de la seua vida: abandonar el convent i començar una nova vida juntes.
Un documental intimista que segueix la vida de dues dones que busquen l’equilibri entre la seua orientació sexual i la seua fe per lluitar per una relació que la societat croata i les comunitats religioses no accepten. Una història valenta sobre la recerca de la veritable identitat i la llibertat.

 

Trailer i Galeria

1 videos 3 imatges