Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: divendres 10 a dijous 16 de juny 2022

Horaris:  18.00 – 20.00 – 22.00
entrada és gratuïta per als portadors del carnet de la Universitat de València i un acompanyant

ACABEM LA TEMPORADA FINS A SETEMBRE. BON ESTIU!!!

Ressenya:

L’única via d’eixida: la veritat

La primera col·laboració entre Héctor Claramunt i Joel Joan va ser fa uns 10 anys amb la sèrie El Crack de TV3. Actualment es troben estrenant la comèdia teatral El Gran Comediant on el personatge que interpreta Joan torna a bussejar en la idiosincràsia falsa i egocèntrica del món de la faràndula. Entremig van orquestrar aquesta altra comèdia teatral; Escape Room que suma ja més de 200.000 espectadors, que ha traspassat llengües (estrenada ja a Madrid, s’estrenarà prompte a Buenos Aires i a Ciudad de México) i de la que els mateixos responsables han ordit aquesta versió cinematogràfica que ara vos presentem a l’Utiye.

Escape Room: la pel·lícula aprofita el pressupost i les possibilitats del cinema per a aconseguir una major veracitat en els moments terrorífics i inquietants de la trama sense haver de renúnciar al divertiment que ja ens proporcionava l’obra teatral.

“L’obra original teatral era una combinació de distints gèneres que van des de la comèdia al thriller, passant pel drama i la crítica social. Açò que al teatre ja resulta poc usual, al cinema ho és encara menys. Afortunadament he pogut comptar amb el suport i la complicitat d’un equip artístic i tècnic extraordinari, de fet, tres dels quatre actors principals ja havien protagonitzat la versió teatral”. (Héctor Claramunt)

“Actuar al teatre és com fer un concert en viu, tot s’ha d’explicar i subratllar més. I aquest és el veritable problema amb el cinema, que has de construir el personatge amb uns paràmetres que van en contra de l’autenticitat i la veracitat del llenguatge cinematogràfic. Has d’abaixar el volum de la interpretació, tant el volum de la veu com el volum energètic. És com Catalunya en Miniatura, has de fer el mateix que al teatre però en petit. Al cinema t’adones que no és tan important que es riguen del gag, com que es creguen la història i s’hi fiquen a dins”. (Joel Joan) Le Nosferat

Trailer i Galeria

3 videos 3 imatges