Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: del 4 al 10 d’octubre

Horaris: 18.00, 20.00 i 22.30

Ressenya:

Premi a Millor pel·lícula al Festival de Málaga

Les relacions humanes entre la fabulació i el realisme. 

El realitzador de 10.000 km i de Terra ferma, Carlos Marqués-Marcet, presenta Els dies que vindran,una aproximació entre la creació ficcional, el docudrama intimista i la meditació sobre el que és cinematogràfic.

Aquest film perfila una consolidació de la personalitat autora del director, al mateix temps que apunta un avanç en la seua trajectòria professional. Amb aquesta història prossegueix la seua exploració de les interioritats afectives, un univers d’interrogants personals i testimonis generacionals que revelen processos de maduresa.

Un treball de tall naturalista que troba la seua singularitat gràcies a la manera en el que aquesta pel·lícula es transforma en la crònica ficcionada de l’embaràs real de la seua parella protagonista, formada per David Verdaguer i María Rodríguez Soto. Una odissea puntuada tants pels canvis físics de la futura mare, com per un diàleg cara a cara amb els fantasmes del passat, present i futur.

Carlos Marqués-Marcet pareix tancar una etapa, una trilogia, amb Els dies que vindran: un film en aparença minúscul, rodat durant un any i mig de manera artesana i de contingut majúscul. Supertramp.

Trailer i Galeria

1 videos 2 imatges