Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: de divendres 5 a diijous 11 de febrer (1)

Horaris:    dimecres, dijous i divendres 18.00 – 20.00
dissabte i diumenge 16.15 – 18.00 – 20.00
(1) dissabte 6 a les 20.00 projectarem ADVOCATE

Ressenya:

Festival de Málaga premi a Millor Actriu i premi del públic
Nominada a Goya, Premis Forqué i Premis Feroz

Una proposta simpàtica i agradable, que falta ens fa.

A Sara li ofereixen comprar la casa perfecta: espaiosa, molt lluminosa i extremadament barata. Tan sols té un xicotet inconvenient: Lola, l’octogenària propietària actual, viurà en ella fins que muira. Així i tot, Sara creu que és un bon negoci i decideix comprar i esperar.

Es tracta del primer llargmetratge del sevillà Bernabé Rico, qui després de dirigir quatre curtmetratges s’ha atrevit a portar al cinema l’obra teatral 100 metres quadrats, de Juan Carlos Rubio, amb qui ha (co) escrit el guió.

Una gran qualitat d’aquesta pel·lícula sense grans pretensions és la seua posada en escena, que en cap moment deixa transparentar les entreteles del seu origen teatral.

La direcció d’actors, la planificació i, sobretot, el seu ritme i elegant realització l’allunyen del teatre filmat per a convertir-la en un llargmetratge dinàmic, alegre, optimista i, encara que acaba caient en les convencions del cinema de contraris enfrontats, aconsegueix el miracle d’entretindre, connectar amb el públic i animar-li. Amb una excepcional i incommensurable Kiti Mánver, que marca un grandiós recital interpretatiu. Supertramp

Trailer i Galeria

1 videos 2 imatges