Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: del 15 al 21 de març

Horaris: 18.00, 20.00 i 22.30

Ressenya:

La més trista i bella història d’amor mai contada.

Durant la Guerra Freda, entre la Polònia estalinista i el París bohemi de la dècada dels 50, Wiktor, un músic amant de la llibertat, i Zula, una jove cantant apassionada, viuen un amor impossible en un temps impossible.

El director d’Ida Pawel Pawlikowski troba una manera elegant i melancòlica de resoldre el que podria haver sigut una saga sense forma ni expressió, inspirada en part per el matrimoni infeliç dels seus propis pares.

El més intrigant de Cold War és que la pel·lícula ens dona una visió d’una Polònia en la que tots són supervivents del conflicte. Un film on la música troba un lloc primordial que ens defineix i anima les nostres històries, i on la història de Wiktor i Zula s’entén més com l’idea de trobar un llar en un món en constant canvi, que una mera història romàntica.

Pawlikowski torna a treballar amb Lukasz Zal, el director de fotografia d’Ida, per donar-nos eixes imatges que transformen el discurs polític de la pel·lícula en una exposició de metàfores entre dos amants que s’odien per ser-ho.

Trailer i Galeria

1 videos 2 imatges