Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: de divendres 29 d’octubre a dijous 4 de novembre

Horaris: tots el dies sessions: 18.00 – 20.00 – 22.00

Ressenya:

Premi del públic al Festival de Màlaga

Una comèdia fresca, honesta de la vida de barri

Marta, Desi, Soraya i Bea, amigues inseparables en l’adolescència, tornen a trobar-se en el barri per a reviure una autèntica i tragicòmica amistat. Una realitat que les obligarà a enfrontar-se a aquelles adolescents que van ser i a les dones que volen ser. Quasi sense adonar-se compte, s’ajudaran a prendre decisions importants en les seues vides. El pas del temps i com són de distintes no serà excusa perquè la seua amistat prevalga sobretot els altres.

Renegar dels orígens per a tornar a retrobar-se amb ells. És una de les idees que estan presents en Chavalas l’òpera prima de Carol Rodríguez Colás, que retrata la vida en la ciutat barcelonina de Cornellà des del punt de vista d’una jove amb pretensions artístiques que s’avergonyeix de les seues arrels d’afores i es veu forçada a tornar a elles després d’haver patit una renyada professional perquè no és capaç de trobar l’autenticitat en el seu treball.

Que difícil és transmetre l’autenticitat, i que bé ho fa la directora debutant en una pel·lícula en què es troba present bona part de la seua memòria sentimental. Rodríguez Colás intenta allunyar-se així dels clixés que s’han apoderat durant tant temps de la perifèria (delinqüència, drogues) per a apostar per una comèdia lluminosa, costumista i molt generacional. Supertram

Trailer i Galeria

2 videos 2 imatges