Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: dijous 23 de març de 2023 ÚNICA SESSIÓ

Horaris:  dijous a les 19.30 presentada per Fermin Muguruza

Ressenya:

Segona entrega del còmic de Fermin Muguruza

Estructurada a la manera d’una pel·lícula d’espies internacionals i narcotraficants, amb el consum de drogues fent estralls al País Basc i les accions de l’ETA com a marc polític-social, Black is Beltza II: Ainhoa reprén la senda del primer lliurament augmentant la dosi de violència, sexe i desencantament, no sense descurar una faceta obertament militant que fa que el seu protagonista siga part dels moviments socials de Mitjà Orient i els tremolors generats per l’imminent col·lapse de l’URSS.

El seu director, Fermin Muguruza, és una de les figures més influents del panorama musical basc, un artista d’empremta contestatària que ha permeat les cançons tant de la seua etapa com vocalista de les mítiques bandes de punk rock, ska i reggae Kortatu i Negu Gorriak com de la seua era com a solista. En 2009 va voler pegar el salt a la direcció amb un projecte que, no obstant això, va acabar sent un còmic anomenat Black is Beltza. En 2018 va aconseguir adaptar les vinyetes al cinema amb la pel·lícula homònima i ara arriba la seqüela a la pantalla gran.

El resultat és una pel·lícula militant incendiària i provocadora, un viatge a l’ideari d’un artista multifacètic amb un apetit insaciable per plasmar la seua visió del món en pantalla. Kaligari

 

Trailer i Galeria

1 videos 4 imatges