Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: de divendres 13 a dijous 19 de desembre (1)

(1) divendres 13 a les 20 h presentada pel seu director Sebastià Hernandis

Horaris: 18.00

6a MOSTRA DE CINEMA DE MEDI AMBIENT D’ONTINYENT – MOCMAO

Ressenya:

Les millors imatges dels esculls de coral de tot el món

Arrecifes. Oasis de Vida és un extraordinari viatge que mostra en la pantalla gran els fons oceànics del nostre planeta i els aspectes menys coneguts i més sorprenents dels esculls de coral, amb imatges mai vistes.
Els esculls de coral són mega-construccions submarines vives, i són el fruit de la col·laboració de dos sers quasi microscòpics, els pòlips i les algues unicel·lulars. Aquests diminuts protagonistes comparteixen a més, l’aclaparadora responsabilitat de ser els principals generadors de vida en els oceans.
La pel·lícula submergeix a l’espectador en l’oceà i el condueix des del gran blau fins als esculls. El despoblat desert oceànic solcat per depredadors com a taurons, tonyines, mantes, etc. contrasta amb l’explosió de vida dels esculls.
Els depredadors acudeixen a ells a la recerca de refugi i d’aliment. Però no ho tenen fàcil… L’escull està ocupat per innumerables espècies expertes en tota mena de tècniques de supervivència. L’ocultació, el mimetisme, la fugida o l’exhibició són algunes de les tècniques usades en aquesta titànica lluita.
Aquest fantàstic equilibri natural es troba amenaçat en l’actualitat per l’agressiva influència de l’home. Encara queda un punt d’esperança.
Més de dos anys han necessitat els creadors de documentals com Mediterrani Sub o Mars i oceans per a rodar les espectaculars imatges d’Esculls. Oasi de vida.
Amb un guió creat per a entretindre i amb la narració de Ramón Langa, manté l’emoció fins a l’últim pla. En la pel·lícula destaquen els grans plans generals, els espectaculars macros, la música original i els moments musicals a manera de videoclip.
Cuba, Roatán, Mar Roig, Illes Maldives, Indonèsia, Filipines, Illes Sólomon, Illa de Malpelo, etc., són algunes de les localitzacions que apareixen en la pantalla gran.

Trailer i Galeria

1 videos 1 imatges