Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: de divendres 10 a dijous 16 de setembre

Horaris:    tots el dies sessions: 18.00 – 21.00

Ressenya:

Pel·lícula inaugural al Festival de Cannes i Premi a Millor Director

Comèdia musical fascinant i exuberant, film que enlluerna

A mig camí entre el cinema i el somni, Annette és un gran guinyol en el qual, el cinema de Leos Carax, s’esforça a situar-se en un espai lliure de prejudicis tan delicat com abrupte; enlluernador i completament fosc alhora.

En aquest cas es tracta d’una comèdia musical, amb moments de tragèdia, expressada mitjançant la música que juga per moments a la cacofonia. Vaja, una pel·lícula que suscita el debat.

La proposta de Carax navega per la pantalla amb l’única intenció de fer-la més ampla. I més profunda. És la mateixa realitat la que és interpel·lada. Es diria que fins i tot refutada. La crítica ha destacat que tota la pel·lícula “juga a desmuntar cadascuna de les convencions que informen la narració per a endinsar-se i endinsar a l’espectador en una espècie de conte fúnebre tan perfectament modern com mil·lenari”.

Des de la seua arrancada fulgurant, on els mateixos germans Ron i Russell Mael (els líders de la banda de pop barroc Sparks) oficien d’amfitrions, tot convida al vertigen. La cambra registra als que són els compositors i autors de la història d’Annette en l’estudi de música i des d’aquest punt, en un alegre i virtuós pla seqüència, la realitat es pega, adapta i viu la seva continuació en una ficció cantada a l’uníson on l’inversemblant és l’única cosa realment creïble.

Argumentalment es conta la vida d’una parella. El film és un trajecte enfervorit al fons d’assumptes com ara la paternitat, la parella i el més simple amor. Però, sobretot, és un viatge que deixa a l’espectador a la vora mateix d’un abisme que ens crida. Kaligari

Trailer i Galeria

2 videos 2 imatges