Sinopsi

Dies / Horaris

Cines El Teler

Dies: divendres 5 a dijous 11 de maig 2023 (alerta las horaris)

Horaris:  divendres i dissabte sessions a les 18.00, 20.15 i 22.30 (*)
diumenge, dilluns, dimarts, dimecres i dijous sessions a les 18.00 i 20.15
(*) dissabte 6 de maig a les 20.15 projectarem UNA BOTIGA ON RONDINAR

Ressenya:

Ós de Plata a la millor interpretació (Sofía Otero) al Festival de Berlín.
Biznaga d’Or i el Premi a millor actriu de repartiment (Patricia López Arnaiz) al Festival de Málaga.

Proposta emotiva i delicada sobre la família

Comence aquesta recomanació, posant en relleu els nombrosos premis prestigiosos de l’àmbit cinematogràfic internacional que ha aconseguit aquesta pel·lícula: l’Ós de Plata a la millor interpretació (Sofía Otero) al Festival de Berlín, nominada també a l’Ós d’Or a la millor pel·lícula; la Biznaga d’Or i el premi a millor actriu de repartiment (Patricia López Arnaiz) al Festival de Málaga; el premi Guild Film Prize que atorguen els exhibidors alemanys a la millor pel·lícula en competició. Per tant, el reconeixement d’experts la precedeix.

Cocó, el personatge de huit anys, no encaixa al seu món i no entén ben bé per què. No es reconeix ni en el nom amb què se li adrecen, ni amb el rol que s’espera d’ella a la societat. La seua mare, que passa per moments complicats tant a nivell professional com a nivell emocional, decideix tornar a la casa materna on viuen la seua mare i la seua tia. La trobada i convivència de tres generacions serà bàsica per a aconseguir encaixar dintre de la vida.

L’aposta del film, que tracta de la transsexualitat i la identitat de gènere en la infantesa és, ja d’inici, no només molt actual, sinó també molt arriscada. Sent valuosíssimes aquestes consideracions, no són les úniques raons per les quals la cinta és magnífica.

La directora i guionista Estibaliz Urresola Solagure aconsegueix una òpera prima sòlida, tendra i lluminosa on la identitat, la família i la memòria es veuen excel·lentment representades en les impressionants interpretacions de les actrius protagonistes.  Atticus Finch

 

Trailer i Galeria

1 videos 3 imatges