La carretera

 

Carretera

Títol original:   The Road
Director:   John Hillcoat
Guió:   Joe Penhall (Novel·la: Cormac McCarthy)
Música:   - -
Fotografia:   - -
Intèrprets:   Viggo Mortensen, Kodi Smit-McPhee, Charlize Theron, Robert Duvall, Guy Pearce, Molly Parker, Michael Kenneth Williams, Garret Dillahunt.
País:   USA
Any :   2009
Qualificació:   No recomanada a menors de 13 anys
Durada:   108 minuts
Idioma:   català
Distribuïdora:   - -

Projeccions en Centre Comercial El Teler (Pintor Segrelles, 1 - Ontinyent)

dijous 21 de juny de 2018 a les 20:15 única sessió


Carretera1

Brutal, pertorbadora, desoladora, futur postapocalíptic. Magistral.

   El director John Hillcoat ha optat per la fidelitat absoluta al text de McCathy. Retrata amb art poderós eixe indesitjable univers. Les imatges, els personatges, els sons i situacions que descriu tal com imaginàvem al llegir la novel·la.

   Si el treball de Hillcoat te una notable força visual, ambiental i sentimental, les interpretacions de Viggo Mortensen i el xiquet Kodi Smit-McPhee, la comunicació i la química que s'estableix entre ells, són admirables. També cal elogiar l'obra d'art que ha aconseguit la fotografia de Javier Aguirresarobe, et fa respirar el fred, la cendra, el dolor depriment gris d'un desolat territori després d'una Apocalipsi.

   La carretera ofereix un dolorós i angoixant tractat de supervivència, un instint animal que permaneix en el esser humà per buscar un refugi en algun lloc, on tot està devastat i regne la foscor i la desolació.

 

Més informació en: https://www.filmaffinity.com/es/film623008.html

 

 

 

montatge logos